Ana Pasti aduce un nou workshop în FNTi!

Ana Pasti aduce un nou workshop în FNTi!

Ana Pasti este absolventă UNATC, ultima promoție a profesorului Dem Rădulescu. În 2011 a obținut o Bursa Fulbright, devenind prima actriță din România care urmează un master de actorie la una dintre cele mai bine cotate școli americane, University of Southern California (USC) din Los Angeles. Pe perioada studiilor americane este de asemenea acceptată în programul de vară de la Harvard University, program intitulat Moscow Art Stanislavski School.

Este membru fondator al celei mai tinere companii de teatru românești, Teatrul ,,Tony Bulandra” din Târgoviște și a Trupei Noua (2010) - prima și singura companie de improvizație long-form din România. În cei trei ani petrecuți la Hollywood, Ana Pasti joacă în cinci scurt-metraje și nouă spectacole. „Stepping out” este selectionat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, în programul „Short Film Corner”. A colaborat de asemenea cu Jeremy Kagan, regizor, scenarist și producător american, câștigatorul unui premiu Emmy și nominalizat la Golden Globe.

Joacă în montările unor regizori importanti din SUA precum: Lisa Volpez („Îmblânzirea scorpiei”), Andrew Robinson („Tartuffe, 1001 de nopți”), Cameron Watson („Orașul nostru), David Warshofsky („O minciună a minții”), John DeMita („Vorbește-mi ca ploaia și lasă-mă să te ascult și Lady of Larskpur Lotion)

„Troienele” în regia lui David Bridel participă la Kennedy Festival din Washington (2014), unul dintre cele mai prestigioase festivaluri americane de teatru iar solo-performance-ul „Because I can or the things I’d do for love”  (regia Luis Alfaro) este selectat în Hollywood Fringe Festival.

Vezi mai multe detalii despre workshop-ul susținut de Ana Pasti - The actor and the body. Exploring the impulse. (From Michael Chekhov to Grotowski)  la http://www.fnti.ro/workshop~the-actor-and-the-body-exploring-the-impulse