Ne bucurăm să o avem pe FLORENTINA BRATFANOF alături de FNTi!

Ne bucurăm să o avem pe FLORENTINA BRATFANOF alături de FNTi!

Din 2002, Florentina Bratfanof a lucrat constant în mediul teatral din România, mai întâi ca secretar literar la Teatrul ACT, primul teatru independent din România, iar din 2006 ca jurnalist cultural. În 2008, după ce a obținut o diplomă de master în management cultural în Belgrad, a fost implicată în biroul de presă și PR a mai multor festivaluri internaționale: Festivalul Național de Teatru, București (2008-2010), Underground Arad Fun, Arad, (2009), a 36-a ediție INFANT, Novi Sad, (2009), Festivalul Internațional George Enescu, București, (2009). Din 2009 până în 2010 a fost consultant artistic al Teatrului Odeon din București. Iar din 2010 până în 2013 a lucrat ca Talent Scouter pentru Media Pro Pictures.
 
În paralel, din 2009 până în prezent, a ajutat la dezvoltarea revistei de artele spectacolului Scena.ro, prin activități de PR și distribuție, dezvoltând inclusiv o rubrică permanentă bazată pe experiența de scouting și casting dobândită: Casting Toolkit. În prezent este Executive Manager pentru Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului (ARPAS) și desfășoară ca freelancer activități specifice de director de casting pentru teatru și film.
 
În cadrul Festivalului Național de Teatru Independent Ediția II Florentina Bratfanof va susține workshopul Casting Toolkit din data de 6, 7, 8 noiembrie. Mai multe detalii: