FNTI

"Steaua fara nume" de Mihail Sebastian

Teatrul Elisabeta, București

FNTI

Autor: Mihail Sebastian
Regie si ilustatie muzicala: Dana Rotaru
Asistenta regie: Razvan Raduta
Decoruri: Valentina Voineag si Nicolae Udrea
Costume: Rodica Gaurean, Cristina Paltinean si Liana Obancea
Light Design: Ionut Deliu
Proiectie: Tudor Morar
Lumini: Daniel Dragan si Ionut Deliu
Sunet: Gabriel Huian si Tudor Morar
Distributie: Theo Costache, Michaela Prosan, Alexandru Nagy, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Ionut Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa si Tudor Morar

"Steaua fara nume" este o comedie romantica savuroasa, pe care actorii Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Ionut Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa si Tudor Morar o recreeaza la fiecare spectacol cu pasiune, cu umor, cu prospetime si inteligenta.

In 1966 piesa a devenit subietul unei coproductii franco-romane, foarte bine primita de publicul cinefil, in care rolurile principale sunt interpretate de Marina Vlady si Claude Rich.

Marin Miroiu, un profesor de matematici si cosmografie dintr-un orasel de provincie, descopera o stea. Acesta cumpara de la Bucuresti o carte foarte veche si destul de scumpa, un atlas ceresc care ii poate certifica ca el este cel care a descoperit steaua si nimeni altul inaintea sa.

In dupa-amiaza cu pricina, profesorul vine la gara sa ridice mult asteptata carte! Tot in aceeasi seara coboara in gara mica si afumata – fara voia ei – o necunoscuta fara bilet. Profesorul se ofera sa o ajute, propunandu-i sa innopteze in casa lui pana a doua zi – zi de leafa! – cand i-ar fi oferit banii necesari pentru a cumpara un bilet de tren spre Bucuresti. Necunoscuta accepta si totul capata dimensiunea povestilor hollywoodiene: cei doi se indragostesc si petrec o noapte impreuna.

A doua zi, un barbat elegant bate la usa lui Miroiu. Este Grig, iubitul bogat al Monei… Ceruta de nevasta de catre Marin, Mona face o alegere care va schimba destinul protagonistilor nostri.

CASA DE BILETE – zilnic 10.00 – 22.00

  • Se pot cumpara bilete direct sau se pot face rezervari valabile 48 de ore de la data efectuarii
  • Adresa: bd. Elisabeta nr. 45, Sector 5, Bucuresti
  • Telefon: 0727.703.703
  • E-mail: contact@teatrul-elisabeta.ro

Durata: 2h 45
Preț: 30 lei

"Acum ori niciodată" de Vladimir Krasnogorov

OnStage, București

FNTI

Regia: Mihai Constantin

Cu: Șerban Pavlu, Mirela Oprișor, Gheorghe Ifrim, Nicoleta Lefter

Light Design: Ducu Darie

"Acum ori niciodată" de Vladimir Krasnogorov. O comedie ușoară la prima vedere... 4 personaje, 2 cupluri și o temă, pe cât de cunoscută și "bătătorită" de toată lumea, în scris și în viața reală, pe atât de specială ca abordare și viziune. Căsătoria și familia. În esență - o comedie amară. Conform statisticilor, în lumea de azi sunt mult mai multe divorțuri decât căsătorii fericite. Iar după un divorț și o altă căsătorie, de cele mai multe ori, nu vei deveni mai fericit. Cele patru personaje ale piesei sunt oameni obișnuiți care se confruntă cu aceeași problemă. O piesă care cu siguranță place, fie pentru că ne regăsim adesea într-o astfel de poveste, fie pentru dialogul extrem de antrenant în care e scris, fie pentru replicile savuroase care iți rămân întipărite în memorie...

2 cupluri. 2 prietene "adevărate" și 2 prieteni "adevărați" și o poveste de dragoste pe cât de atipică pe atât de frumoasă.

Atipică pentru că viziunea despre iubire este atât de diferită de la persoană la persoană, de la vârstă la vârstă, de la femeie la bărbat... Pentru că "acum ori niciodată" ești nevoit să iei o decizie care îți schimbă total destinul... pentru că "acum ori niciodată" e aceea decizie care trebuie luată rapid, chiar dacă ani întregi te-a frământat...pentru că "acum ori niciodată" e atât de simplu și totuși atât de complicat. Pentru că în "acum ori niciodată" poate încăpea FERICIREA.

ACUM ORI NICIODATĂ e o poveste despre oameni, iubire și pasiune, despre relații și prietenie, despre societate și reguli... despre atâtea altele, pe care le veți descoperi atunci când veți vedea acest spectacol. E un scenariu... ca în viață. Pentru că atunci când iubim, parcă nu mai suntem noi sau cel puțin pentru o perioadă devenim "Altcineva".

Frumoasă pentru că orice poveste de iubire e extrem de frumoasă atunci când se trăiește și se simte cu adevărat.

Mass- Media:
euforia.tv - Euforia TV
ileanaandrei.ro - Ileana Andrei
emilcalinescu.eu - Emil Călinescu
romanticfm.ro - Romantic FM
jurnalul.ro - Jurnalul

REZERVĂRI:
Tel: 021 31 61 682 / 0736 414 244 L - D 12:00 - 19:00
Email: rezervari@godotcafeteatru.ro L - V 12:00 - 19:00
Acum poți rezerva locuri la spectacole 
și prin
Aplicația Godot Cafe-Teatru
Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Durata: 1h 30
Preț: 30 lei

"Născut în '90" după un scenariu de Flaviu Suhastru

Godot Cafe-Teatru

FNTI

Distribuția: Andrada Grosu, Aneea Opriș, Claudiu Fălămaș

" NĂSCUT ÎN '90 " – un spectacol marca BIS Teatru.

În distribuţie trei actori tineri, născuţi în anul 1990: Andrada Grosu, Aneea Opriş şi Claudiu Fălămaş.

Un scenariu original, inspirat din gânduri, reflecţii, poveşti de viaţă.

Eroii noştri traversează anii ‘90, cel mai tulbure şi gri deceniu din istoria modernă a României. Ei ne oferă felii de viaţă presărate cu nostalgie, cu hazoase si amare aduceri aminte.

Anii '90 au însemnat: haos, violență, instabilitate, venirea minerilor, sărăcie, mimarea unui început de democraţie, primele alegeri aşa-zis libere. Dar în acelaşi timp pentru eroii spectacolului, anii '90 au însemnat prima zi de şcoală, tanti educatoare de la grădiniţă, primul sărut. Pentru ei Bombonel era un personaj de desene-animate care apărea prea des la televizor, iar politica o nebunie de neînţeles a nătărăilor de oameni mari care au cam uitat să îşi trăiască viaţa.

Cu toţii ne vom regăsi în poveştile spectacolului "NĂSCUT ÎN ‘90". Vom râde, vom tresări, îi vom însoți pe actori în acest puzzle al omului tânăr contemporan.

Din spectacol nu lipsesc referirile directe la realitatile socio-politice ale țării noastre. Uneori hazoase, alteori acide. Nu lipsește muzica live, nici scurtele proiecții video cu momente cheie ale anilor ‘90.

Spectacolul " NĂSCUT IN '90 " funcționează ca un spațiu al amintirilor comune, al bucuriei amare de a fi împărtșit, cu toții, împreună, 25 de ani de istorie recentă, zbuciumată.

" NĂSCUT ÎN '90 " – o producție BIS Teatru

REZERVĂRI:
Tel: 021 31 61 682 / 0736 414 244 L - D 12:00 - 19:00
Email: rezervari@godotcafeteatru.ro L - V 12:00 - 19:00
Acum poți rezerva locuri la spectacole 
și prin
Aplicația Godot Cafe-Teatru
Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Durata: 1h 15
Preț: 30 lei

"Mime reloaded"

Bridge theatre Sibiu

FNTI

Regia: Constantin Podu

Distribuția: Constantin Podu

Cuvintele care dansează sunt pantomimă. Mime reloaded este un spectacol de pantomimă. Prin urmare, este dans de cuvinte; nerostite, dar atât de expresive. Sunt cei doi poli ai existenței noastre pe pământ în fața cărora rămânem întotdeauna muți de uimire: viața și moartea. Dacă le privim cu autentică profunzime, putem doar tăcea. Însă, viața din noi înșine palpită și se agită în gânduri și gesturi.

https://www.youtube.com/watch?v=KHoAA2EfXuc

Rezervari spectacole si evenimente: 0727.795.380

Durata: 1h 10
Preț: 30 lei

"Livada de Vișini" de A.P.Cehov

Teatrul UNTEATRU, București

FNTI

Regia: Andrei si Andreea Grosu

Cu:
Ranevskaia Liubov Andreevna – MihaelaTrofimov
Ania – Sabrina Iașchevici
Varia – Florina Gleznea
Gaev Leonid Andreevici – Liviu Pintileasa
Lopahin Ermolai Alekseevici – Richard Bovnoczki
Trofimov Piotr Sergheevici – Andrei Seușan
Simeonov­Pişcik Boris Borisovici – Ionuț Grama
Charlotta Ivanovna – Corina Moise
Epihodov Semion Panteleevici – Bogdan Cotleț
Duniaşa – Cristina Casian
Firs – Constantin Cojocaru
Iaşa – Ionuț Vișan

Scenografia: Vladimir Turturica

Traducerea: Raluca Rădulescu

Livada de visini a lui A.P. Cehov a devenitusor, pe nesimtite, Livada noastra de visini.Am cautat­o in toate felurile, am descusut­o la toate incheieturile, ne­am petrecut mult timp incercand sa ii aflam adevarul. Am inteles ca adevarul despre ea era adevarul nostru: ne-am dorit sa spunem lumii despre dragoste. Si despre familie. Iar Livada de visini avea tot vocabularul necesar acestui drum. Nu e un spectacol despre o poveste ruseasca. E despre noi. Toti. Sau unul cate unul. E un gand pentru care 15 oameni si­au pus sufletul gaj. La 5 ani de Teatrul Unteatru, impreuna cu echipa teatrului, am indraznit sa vorbim despre familie. Pentru ca asa am simtit. strălucitoare, o privire amuzată asupra unui cuplu care vrea să o ia de la capăt.

Durata: 2h 20
Preț: 30 lei

Pentru rezervări sau informații: unteatru@gmail.com
sau sms la mnumărul 0721268516 (nume,data,spectacol, numar de locuri)
Veti primi confirmare pe mail respectiv pe telefon.

Mulțumim!

"Mizantropul" de Moliere

Godot Cafe-Teatru

FNTI

Regia: Alexandru Mâzgăreanu

Traducerea: Doru Mareș

Cu: Dan Rădulescu, Anca Dumitra, Alexandru Călin, Sorina Ștefănescu, Șerban Gomoi, Vlad Udrescu, Aida Avieriței/ Clara Popadiuc, Sorin Dobrin, Alexandru Suciu

"Mizantropul" este un text actual, care vorbește despre ipocrizie, fast și reușită prin orice mijloace, în contrast cu sentimentele sincere, adevărul și truda. Pornind de la aceste teme, regizorul Alexandru Mâzgăreanu a creat un spectacol despre high-class-ul contemporan, despre o lume perversă, rea și dominată de ideea de competiție.

Producator: ASOCIAȚIA OPERA PRIMA în parteneriat cu Fundația DIGNITAS cu sprijinul ArCub prin Programul BUCUREȘTI 555.

REZERVĂRI:
Tel: 021 31 61 682 / 0736 414 244 L - D 12:00 - 19:00
Email: rezervari@godotcafeteatru.ro L - V 12:00 - 19:00
Acum poți rezerva locuri la spectacole 
și prin
Aplicația Godot Cafe-Teatru
Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Durata: 1h 30
Preț: 30 lei

"Varsovia" de Leonid Zorin

Bridge theatre Sibiu

FNTI

Regia: Constantin Podu

Distribuția: Alexandra Podu, Mihai Alexandru

Scenografia: Hily Maria

Muzica: Angela Lisa

Ninsoarea impune liniște. Curăță, acoperă,paradoxal – încălzește. Regenerează sufletele și le dă puterea să o ia de la capăt, să pornească dintr-un punct zero și să construiască o lume pe întinderea de alb lăuntric. Spectacolul "Varșovia" după Leonid Zorin, ȋi prezintă pe Helea și Vitek care se întâlnesc întâmplător într-un târziu decembrie `46 la Moscova. Ea este poloneză și studentă la Conservator, el rus sadea și se pregătește să devină enolog. În acordurile muzicii lui Chopin, dragostea se înfiripă repede și simplu asemenea unui ghiocel curajos ce scoate primul capul de sub zăpadă.

Rezervari spectacole si evenimente: 0727.795.380

Durata: 1h 45
Preț: 30 lei

"...ish" cu Stefan Huluba

FNTI

O disparitie odioasa. Unde? Hotaram impreuna.
De fapt, tu decizi!
Vei vedea cinci suspecti straini. Cu ce se ocupa ei? Nu stiu. Tu hotarasti!
Vei auzi cinci limbi straine. Ce spun ei? Nu stiu. Tu intelegi!
Intelegi?

...ish

Un show experiment bazat pe improvizatie, in care cuvintele sunt cele mai importante. Insa nu le intelege nimeni.
Chiar asa? Nu stiu. Vorbim dupa ;)
Un experiment "nascut" pentru Gala HOP - Gala Tanarului Actor, 2014, unde a si fost nominalizat. Acum "a crescut"

Rezervari:
teatru@greenhours.ro
+ 40 788 452 485 (L-V: 11:00-18:00)

Durata: 1h

"Panopticon" sau Scurta istorie a tehnicilor de interogare coercitive (a se citi tortura)

REACTOR de creație și experiment Cluj-Napoca

FNTI

Regia și dramaturgia: Alexandru Istudor

Cu: Raluca Mara, George Sfetcu, Paul Socol

Închisori CIA în România şi alte state în care suspecţi de terorism erau torturaţi?  Trăim într-o lume în care terorismul a devenit o ameninţare perpetuă. Aproape zilnic aflăm despre un nou atentat în urma căruia victimele nu întârzie să apară. În acelaşi timp, trebuie să ne întrebăm cât de departe suntem dispuşi să mergem, ca democraţii, pentru a lupta împotriva acestui fenomen? La ce libertăţi suntem dispuşi să renunţăm pentru a ne simţi în siguranţă?  Ce alegeri facem în perioade de criză?  Ce abuzuri s-au comis în numele războiului împotriva terorii?

Spectacolul a fost inspirat de un raport al Senatului American, dat publicităţii în decembrie 2014, prin care s-a recunoscut faptul că CIA a torturat, timp de ani de zile, suspecţi de terorism în centre secrete de detenţie din jurul lumii cu scopul de a extrage informaţii. După toate datele, un astfel de centru ar fi existat şi în România. În cea mai mare parte, spectacolul ia forma unui interogatoriu, într-un centru de detenţie secret, în care un suspect de terorism este interogat de către doi anchetatori şi supus la o serie de torturi şi abuzuri.

"Ne interesează în a oferi spectatorului o mostră a ceea ce înseamnă să experimentezi tortura fizică şi psihologică şi a modului în care suspecţii de terorism erau reţinuţi fără a fi judecaţi pe o perioada nedeterminată. În acelaşi timp, având în vederea gravitatea subiectului piesei, am considerat că e important să nu ne pierdem ironia, simţul umorului şi parodierea unor abuzuri şi excese ale tuturor părţilor implicate." (Alexandru Istudor, despre Panopticon)

Teaser 1: https://vimeo.com/138398181
Teaser 2: https://vimeo.com/138454225
Teaser 3: https://vimeo.com/138524507

Teatrul de Arta Bucuresti: 0737.904.932 sau rezervari@teatruldearta.ro

"Despre iubire, beţie şi alte forme de singurătate (un basm muzical cu nuanţe de Stand- Up Tragedy)"

FNTI

LIPICIOŞII este un proiect muzical marca BIS. Prima ieşire la public a Lipicioşilor a fost în decembrie 2012. De atunci show-urile lor s-au desfăşurat în locaţii mai mult sau mai puţin convenţionale din Sibiu, Bucureşti, Timişoara, Vama Veche, etc…Lipicioşii au concertat în localuri (cluburi, baruri, restaurante), în săli de teatru, în grădinile şi în casele oamenilor, în biserici părăsite (Engelthal), în galerii de artă, în castele (Miklosvar). Ceea ce atrage este combinaţia de muzică live, teatru şi entertainment. Stilul este greu de definit, repertoriul fiind compus din piese originale semnate Claudiu Fălămaş şi Matli MC, precum şi din coveruri inspirate de trupe şi stiluri muzicale bizar de diverse: The Beatles, Kraftwerk, Rammstein, Lenny Kravitz, Rodriguez, etc…

Un lucru e cert. Indiferent de genul de muzică abordat, show-ul LIPICIOŞII înseamnă mereu energie proaspătă şi bună dispoziţie. Ultimul capitol al proiectului muzical LIPICIOȘII se numește "Despre iubire, beție și alte forme de singurătate" (un basm muzical cu nuanțe de Stand Up Tragedy). Premiera a avut loc în aer liber, la Păltiniș, în 26 august 2014.

REZERVĂRI:
Tel: 021 31 61 682 / 0736 414 244 L - D 12:00 - 19:00
Email: rezervari@godotcafeteatru.ro L - V 12:00 - 19:00
Acum poți rezerva locuri la spectacole 
și prin
Aplicația Godot Cafe-Teatru
Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Durata: 1h 20
Preț: 30 lei

"Amintiri din epoca de şcoală" de Mihaela Michailov

Centrul de Teatru Educaţional Replika, Bucuresti

FNTI

Regia: Radu Apostol

Cu: Katia Pascariu, Alexandru Potocean

Scenografia: Maria Mandea

Coregrafia: Paul Dunca

Muzica: Jak Neumann

Amintiri din epoca de școală este un spectacol despre amintiri personale legate de universul școlii, despre reîntâlnirea cu noi la școală, în bănci și la tablă, cu fricile, greșelile, tăcerile și așteptările noastre, cu minutele în care am visat cai verzi pe pereții claselor în care profii ne-au ridicat în picioare pentru că n-am fost atenți. Pentru că n-am fixat ecuația. Pentru că n-am dat răspunsul corect. Pentru c-am vorbit neîntrebați. Spectacolul pornește de la experiențele personale pe care echipa proiectului le-a avut în anii de școală, documentând și ficționalizând momente de confruntare cu profesori, părinți și colegi. Poveștile personale sunt însoțite de reflecții asupra sistemului de educație din România, care transformă școala într-un teritoriu al luptei pentru putere.

Rezervari spectacole: 0732 101 860

Durata: 1h
Preț: 30 lei

"Monoloagele Vaginului" de Eve Ensler

Electric Theatre, Timisoara

FNTI

Regia: Mihaela Lichiardopol

Cu: Alina Ilea

Scenografia: Mihaela Lichiardopol

Muzica: Adrian Mardan

REZERVĂRI:
Tel: 021 31 61 682 / 0736 414 244 L - D 12:00 - 19:00
Email: rezervari@godotcafeteatru.ro L - V 12:00 - 19:00
Acum poți rezerva locuri la spectacole 
și prin
Aplicația Godot Cafe-Teatru
Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Durata: 1h 15
Preț: 30 lei

"BLACK FRIDAY LOVE"

Teatrul În Culise, București

FNTI

Regia: Cristian Bajora

Cu: Paul Alexandru, Ioana Chelmuș, Alex Vlad, Bianca Mateescu, Florin Frățilă, Andreea Stafie

Scenografia: Cristian Bajora

Într-o obișnuită zi de vineri, când vei ieși să-ți cumperi pâine și lapte, îți vei izbi căruciorul de viitoare, actuale sau foste iubiri… În același timp, într-o realitate paralelă, mai multe povești de iubire se vor naște sau se vor stinge din aceleași motive ordinare care te-au făcut și pe tine să iubești sau să urăști cu toată puterea.Black Friday Love vorbește despre dragostea în vremea supermarketului, când există atâtea posibilități încât e mai ușor să arunci la gunoi decât să repari ce-a ieșit prost și s-o iei de la capăt. Probabil singurul spectacol despre dragoste, care reușește să se lipsească de siropoșenii și să-ți prezinte povești de iubire reale, comice și dulci- amărui.

Rezervari spectacole si evenimente: 0727.795.380

Durata: 1h 40
Preț: 30 lei

"Chantan au lait……se întoarce" de William Shakespeare

Teatrul Mignon, București

FNTI

Regia: Ioana Petre

Cu: Valentina Zaharia

Scenografia: Wilhelmina Arz (costume), Andrada Chiriac(conept scenografic)

Muzica: George Popescu (chitara clasica live)

Spectacol realizat cu prijinul artistic al doamnei Miriam Raducanu.

One-woman show-ul "Venus&Adonis" a fost creat din dorinţa de a face cunoscut textul Shakespear-ian , un poem care nu a fost pus în scenă decât de câteva ori în lume si niciodată în Romania. Acest text este cel care l-a făcut celebru printre contemporanii săi. A fost scris mai mult de nevoie, într-o perioadă în care teatrele din Londra erau închise din cauza ciumei si dedicat finanțatorului său, adolescentul conte de Southampton. Reinterpretează celebra poveste de dragoste dintre Venus, zeiţa iubirii erotice şi pre puberul Adonis, cel mai frumos dintre muritori. Este plin de erotism si limbaj explicit, puse în pagină cu mult umor.

Performanţa actriţei Valentina Zaharia de a juca trei personaje foarte diferite aflate în dialog este rezultatul colaborării cu regizoarea Ioana Petre, recunoscută pentru ingeniozitatea sa şi atenţia acordata lucrului

cu actorii din spectacole ca "Dragonul de Aur" de la Teatrul Mignon şi "D-zeu iubește" de la Teatrul Bulandra, şi fashion designerul Wilhelmina Arz, cunoscuta lumii teatrale pentru colaborarea cu Alexandru Dabija şi Răzvan Mazilu: "Un tango mas". Spectacolul beneficiază şi de muzica live cu rol de partener scenic, interpretată de chitaristul George Popescu. Dar esenţial în realizarea spectacolului a fost sprijinul artistic al Doamnei Miriam Răducanu.One-woman show-ul a fost selectat să participe la Festivalul Internaţional Wiliam Shakespeare de la Craiova, Valentina Zaharia devenind astfel cel mai tânăr performer invitat sa susţină un recital în cadrul prestigiosului eveniment.

Durata: 45 min
Preț: 30 lei

Rezervari spectacole si evenimente: teatru@greenhours.ro
+ 40 788 452 485 (L-V: 11:00-18:00)

"S-A FURAT MIREASA!" de Radu Popescu

Asociația TEATRUL.RO / Teatrul Apropo, București

FNTI

Regia: Radu Popescu

Cu: Ana Covalciuc, Cosmin Pană, Gabi Costin, Mihaela Alexandru

Scenografia: Elena Gheorghe

Muzica: Alexandru Suciu

Multimedia: Maria Dicieanu

"S-a furat mireasa" este un spectacol proaspăt despre dragoste și riscuri, despre alegeri și asumarea lor, despre modul în care amintirile, istoriile noastre personale ne modifică percepția asupra lumii și asupra persoanelor de lângă noi. Spectacolul spune povestea unei tinere femei dintr-o corporație pusă în situația de a alege între siguranța oferită de un coleg de serviciu și romantismul relației cu un fermecător alpinist.

CASA DE BILETE - zilnic 10.00 - 22.00

  • Se pot cumpara bilete direct sau se pot face rezervari valabile 48 de ore de la data efectuarii
  • Adresa: bd. Elisabeta nr. 45, Sector 5, Bucuresti
  • Telefon: 0727.703.703
  • E-mail: contact@teatrul-elisabeta.ro

Durata: 1h 40
Preț: 30 lei

"CONU' LEONIDA FAȚĂ CU REACȚIUNEA" de I.L. Caragiale

TEATRUL ARTE DELL'ANIMA

FNTI

Regia: BOGDANA DARIE

Distribuția:
CRISTIAN CREȚU - LEONIDA
ANDREI CIOPEC - EFIMIȚA
COZMIN DINU/RADU MATEUCĂ – SAFTA

Scenografia: RALUCA ALEXANDRESCU

"Conu' Leonida față cu reacțiunea" de I. L. Caragiale este prima producție a Teatrului Arte dell'Anima. Spectacolul abordează ideea actuală a manipulării într-o societate mult prea dependentă de problemele politice. Ideea regizorală merge pe linia tradițională a reprezentării acestui text, interpretarea rolului Efimița aparținând unui actor; și ca un joc de roluri și Safta este interpretată tot de un actor. Spectacolul este modern deși textul marelui dramaturg este păstrat integral. Lui i se adaugă, în deschidere, " Moșii - Tabla de materii", ca o introducere în lumea fascinantă, fabuloasă și plină de umor a lui Caragiale. Actorii Cristian Crețu, Andrei Ciopec, Radu Mateucă și regizoarea Bogdana Darie vă invită să râdeți cu poftă la primul spectacol marca Arte dell'Anima.

Durata: 1h 15
Preț: 30 lei

Rezervări: 0733.060.033

"SI VENI BARBATUL LA FEMEIE" de SEMION ZLOTNIKOV

Teatrul de Arta, București

FNTI

Regia: Bogdan Budes

Distribuția: Mihaela Sirbu si Lucian Pavel

Scenografia: Raluca Chelaru

Coregrafia: Andreea Duta

Dina și Victor sunt trecuți de patruzeci de ani, divorțați, și fiecare are câte un copil dintr-o fostă căsătorie. "Trecuți de patruzeci de ani" nu e o vârstă la care viața ia sfârșit. Așa că prietenii lor comuni, Jora și Judith, încearcă să le vină în ajutor stabilindu-le o întâlnire. Victor se prezintă acasă la Dina într-o seară ploioasă de sâmbătă. Vor reuși ei să treacă peste dezamăgirile și temerile inspirate de trecut? Vor ști ei să se lase până la capăt "îmbolnăviți de o speranță nouă"? O comedie acidulată, o farsă plină de replici strălucitoare, o privire amuzată asupra unui cuplu care vrea să o ia de la capăt.

Durata: 1h 45
Preț: 30 lei

Teatrul de Arta Bucuresti: 0737.904.932 sau rezervari@teatruldearta.ro

"Venus & Adonis" după Mircea Dinescu, Joshua Sobol, Ienăchiță Văcărescu

Teatrul LUNI de la Green Hours, București

Regia: Maia Morgenstern

Cu: Maia Morgenstern & Mircea Tiberian (pian)

Muzica: Dorina Crișan Rusu și Mircea Tiberian

Chantan au lait… se întoarce! Sună ciudat ca un teatru independent să folosească un adjectiv ca"inegalabil" într-o descriere, dar iată că o facem: inegalabila Maia Morgenstern, într-un duel scenic cu maestrul de necontestat al muzicii jazz și improvizate din Romania, Mircea Tiberian, readuc în fața publicului spectacolul debutului oficial al Teatrului LUNI: "Chantan au lait"."Chantan au lait", creat în urmă cu 18 ani de Maia Morgenstern și Dorina Crișan Rusu, amestecă asumat texte semnate de Mircea Dinescu (volumul "O beție cu Marx"), Joshua Sobol ("Ghetto") și Ienăchiță Văcărescu. Rîsul și plînsul devin unul și același, mișcarea scenică te îngheață și muzica - deseori improvizată - completează un crochiu-caricatură al sentimentelor și stărilor umane, într-un cadru specific mioritic.Maia Morgenstern și Mircea Tiberian au (re)creat un spectacol...necesar.

Durata: 1h
Preț: 30 lei

Rezervari spectacole si evenimente: teatru@greenhours.ro
+ 40 788 452 485 (L-V: 11:00-18:00)

"Provizoriu" de Raul Coldea și Petro Ionescu

Reactor de creație și experiment, Cluj

FNTI

Regia: Raul Coldea și Petro Ionescu

Cu: Cătălin Filip, Diana Nedescu/Oana Mardare, DoruTaloș

Video: Cosmin Nicoară și Ana Vîjdea

Provizoriu este un spectacol orientat pe procesul delucru, care tratează tema invizibilității sociale. Spectacolul încearcă să ficționalizeze și să facă vizibile biografiile celor care există doar în statisticile instituțiilor.Ironic și percutant, Provizoriu se adresează tuturor celor care trec pe lângă noi în fiecare zi și despre care alegem să nu știm nimic.

Durata: 1h 25
Preț: 30 lei

Pentru rezervări sau informații: unteatru@gmail.com
sau sms la mnumărul 0721268516 (nume,data,spectacol, numar de locuri)
Veti primi confirmare pe mail respectiv pe telefon.

"Romantic Fools" de Rich Orloff

Godot Cafe-Teatru

FNTI

Regia: Toma Dănilă

Cu: Florina Gleznea, Andreea Mateiu, Rolando Matsangos, Andrei Mateiu, Alexandru Conovaru

Hei, ți se întâmplă frecvent (da, ție!) să ai impresia că bărbatul/femeia din viața ta este una din marile enigme ale Terrrei? Să te întrebi "De ce se comportă așa?" sau "Pe bune, ce naiba e în mintea lor?". Adică da, luați separat, femeile și bărbații sunt ființe complexe, dinamice și înțelegătoare, dar pune-i împreună și atunci o să înceapă... Romantic Fools sau un război în care nimeni nu suferă, ci toată lumea moare de râs. 

Și este despre dragoste, dorințe de toate felurile, fantezii sexuale ascunse bine, unele mai tari decât altele și, oricât de old school ar suna azi, despre romantismul la care, puțin jenați și fără să o recunoaștem în fața celorlalți, visăm din când în când. 

P.S. Ne pare rău pentru consumatorii de subiecte serioase, dar textul dramaturgului american Rich Orloff nu atinge teme precum fizica cuantică sau psihologia transpersonală, acesta inspirându-se mai mult din umorul super mișto a la Monthy Python și Saturday Night Live.

REZERVĂRI:
Tel: 021 31 61 682 / 0736 414 244 L - D 12:00 - 19:00
Email: rezervari@godotcafeteatru.ro L - V 12:00 - 19:00
Acum poți rezerva locuri la spectacole 
și prin
Aplicația Godot Cafe-Teatru
Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Durata: 1h 10
Preț: 30 lei

"Secretul Atomic" de Lucia Verona

Teatrul Coquette, București

FNTI

Regia: Ingrid Bonta

Distribuția: Ruxandra Balasu si Crina Zvoboda

Scenografia: Daniel Divrician

Ce se întâmplă în momentele în care se predă ștafeta puterii? Este ea în mâinile cui credem că este? Care este cel mai mare secret care se poate spune? Ce secrete ascunde un președinte în biroul său? Toate acestea sunt "dezvăluite" cu umor debordant într-un spectacol absolute inedit! Acest spectacol este o premieră nu doar în țară, ci și în întreaga lume, deoarece este primul spectacol de teatru cu un ventriloc, cu CrinaZvobodă. Spectacolul este nerealist, situațiile comice în care se pot afla cei doi președinți (cel care tocmai își încheie mandatul (Crina Zvobodă) și trebuie să predea prerogativele prezidențiale și cel care se află la început de drum (Ruxandra Bălașu), sau mai bine zis cea care își începe mandatul) se țin lanț, amândoi fiind obligați de diferitele circumstanțe să treacă în această întâlnire prin mai multe stări. Trecerile rapide de la falsitate la adevăr, de la comic la tragic, de la emoții (manifestate cu lacrimi de crocodil) la nervi și supărare, și așa mai departe, fac acest joc de ping-pong dintre ei extrem depalpitant. Finalul însă îi pregateștespectatorului o surpriză pe care nu o voi dezvălui. Scenografia ingenioasă a lui Daniel Divrician pregătește surprise pline de umor spectatorilor curioși să afle care este secretul atomic "cel mai de preț obiect al țării, cheia admiterii noastre în toate forurile, toate alianțele, toate comitetele și toate comițiile".

Durata: 1h 15
Preț: 30 lei

Rezervari: rezervari@teatrulcoquette.ro
Tel: 0754990017
zilnic intre 11 - 19

"Lumi Posibile" de John Mighton

Teatru FiX, Iași

Regia: Theodor- Cristian Popescu

Cu: Florin Caracala, Stanca Jabenițan, Cătălin Ștefan Mîndru, Cosmin Panaite, Alex Iurașcu, Cristian Bojan

Scenografia: Velica Panduru

Video: Andrei Cozlac

Piesa matematicianului şi dramaturgului Canadian John Mighton LUMI POSIBILE e construită în jurul unui personaj care trăieşte simultan, senzorial şi raţional, într-o multitudine de realităţi paralele. E o poveste de dragoste, un fel de vânătoare a aceleiaşi femei ce locuieşte în diferite fiinţe împletită cu un thriller, o poveste poliţită ce urmăreşte descâlcirea unei vânători de creiere de către un cercetător fanatic. Conceptul regizoral şi scenografic cuprinde crearea unei instalaţii audio-video-teatrale. Actorii vor evolua împărţind uneori aceeaşi realitate cu spectatorii, alteori exclusiv în video sau audio, alteori în diferite combinaţii între cele trei.

Durata: 1h 40
Preț: 30 lei

Teatrul de Arta Bucuresti: 0737.904.932 sau rezervari@teatruldearta.ro

https://www.youtube.com/watch?v=Lpc2RWsNUmo

"Aplauze pentru Lena" de Valentin Nicolau

Trupa ArtEmotion Oradea

FNTI

Regia: Andrei Mihalache

Distribuția:
Lena – Mirela Lupu
Dinu – Sebastian Lupu

Scenografia: Amalia Buie

Publicul orãdean a avut ocazia sã își arate interesul pentru teatrul lui Valentin Nicolau o orã și jumãtate mai târziu, când, la Crown Pub, trupa ArtEmotion a prezentat în premierã pe țară montarea piesei Aplauze pentru Lena. Sala restaurantului proaspãt renovat (vechiul Astoria) a fost arhiplinã, locurile fiind ocupate, ne-au spus organizatorii, încã dinainte ca spectacolul sã fie anunțat public (motiv pentru care nici nu a mai fost anunțat dupã cutumã, pentru rezervãri, ci doar ca eveniment cultural). Acest lucru nu ne mirã, cãci spectacolele trupei ArtEmotion s-au jucat întotdeauna cu... pub-ul plin. Noul spectacol a fost însã o provocare atât pentru organizatori, cât și pentru spectatori. În regia inspiratã a lui Andrei Mihalache, Aplauze pentru Lena nu este nicidecum o comedie, aşa cum trupa manageriatã de Mirela si Sebastian Lupu și-a obișnuit publicul, este o dramã care invitã la analizã de sine, iar unele scene, cum ar fi monologul fostei actrițe de succes Elena, ajunsã acum aidoma unei pãsãri cu penajul fanat, prizonierã într-o colivie în care a intrat în culmea gloriei orbitã de strãlucirea zãbrelelor, sunt de-a dreptul cutremurãtoare. Mirelei Lupu îi reușește un personaj deosebit de puternic în deriva lui, reușind sã îmbine tãria de caracter cu pierderea de sine. La fel, Sebastian Lupu face un Dinu aparent superior-înfumurat, în realitate iscoditor și interesat de recentul sãu câștig la cărți (Elena) mai mult decât vrea sã lase sã se vadã. Interpretarea celor doi – o oscilație continuã, ca un dans sincopat în care partenerii preiau conducerea pe rând, când intuiesc la celãlalt un moment de slãbiciune – este ajutatã de scenografia bine adaptatã la decorul de pub, dar și de costumele realizate de Amalia Buie. O partiturã sobrã, așadar , un pariu pe care aplauzele prelungi i-au anunþat pe organizatori cã l-au câştigat . Cu siguranță , Aplauze pentru Lena va deveni una dintre, dacã nu chiar cea mai jucatã piesã din repertoriul ArtEmotion în anii care vor veni. Și , nu în ultimul rând, este și va fi bucuria și mândria noastrã cã premiera pe țară a avut loc la Oradea. 

Durata: 75 min
Preț: 30 lei

REZERVĂRI:
Tel: 021 31 61 682 / 0736 414 244 L - D 12:00 - 19:00
Email: rezervari@godotcafeteatru.ro L - V 12:00 - 19:00
Acum poți rezerva locuri la spectacole 
și prin
Aplicația Godot Cafe-Teatru
Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

"Hamlet pentru Hamlet" de Mihai Pintilei

Teatru FiXU, Iași

FNTI

Regia: Mihai Pintilei

Cu:
Ana Covalciuc, Cosmin Pană, Gabi Costin, Mihaela AlexandruCodrin Dănilă, Alexandra Gîtlan, Ancuța Gutui, Adrian Marele, Cătălin Ștefan Mîndru, Ovidiu Ivan, Bogdan Cantauz

Scenografia: Teatru FiX

Un univers hamletian alternativ in care poeticul se mixeaza cu urbanul. O poveste a unui tanar care nu isi mai gaseste locul intr-un regat imaginar, unde deciziile sunt cat se poate de reale si au consecinte surprinzatoare. Un spectacol – eveniment, creat de Mihai Pintilei, urmat de un concert hip hop freestyle.

Durata: 2h 10
Preț: 30 lei

Pentru rezervări sau informații: unteatru@gmail.com
sau sms la mnumărul 0721268516 (nume,data,spectacol, numar de locuri)
Veti primi confirmare pe mail respectiv pe telefon.

Mulțumim!

"Iluzii" de Ivan Vîrîpaev

Godot Cafe-Teatru

FNTI

Regia: Andreea Vulpe

Distribuția:
Prima femeie, Sandra - Silvana Mihai
A doua femeie, Margaret - Cristina Juncu
Primul bărbat, Danny - Vlad Bălan
Al doilea bărbat, Albert - Alexandru Voicu

Traducerea din rusă: Bogdan Budeș

"Ce e dragostea?" Iată o întrebare la care ne chinuim să răspundem toată viața și... poate și după. Despre asta vorbim noi patru în "Iluzii" de Ivan Vîrîpaev. Încercăm să elucidăm marele mister al dragostei pentru și împreună cu voi. Așa că vă așteptăm să îi cunoașteți pe Danny, Sandra, Albert și Margaret. Două cupluri. Patru oameni minunați cu o viață plină- plină. Plină- plină! Plină de amor dar și de... iluzii amoroase.

(noi, actorii) 

"Interminabilul, inepuizabilul, insuportabilul, incredibilul, înlocuibilul, incurabilul, incandescentul subiect e dragostea. Dar pe cuvânt că e prezentată atractiv. Adică, pare a fi ceva, așa... care te face și fericit și trist, că dă și ea sens, că e înălțătoare și chinuitoare, că te face să faci nefăcute și să spui nemaiauzite..."

Vlad Galer, Agenda Liternet

"Spectatorul are șansa să se atingă de ceva nevăzut. De fapt, asta e menirea artei." 

Ivan Vîrîpaev

"Producţia de Licenţă UNATC – Arta Actorului 2015 (clasa conf.univ.dr. Doru Ana) a fost coordonată de lect.univ.dr. Andreea Vulpe, regizor cu experienţa scenei, dar şi a lucrului cu tinerii.Depăşind tracul, cei patru foarte tineri actori au dovedit că premiile luate de fiecare în parte sau împreună la Gală nu au fost deloc o întâmplare. Silvana Mihai, Cristina Juncu, Vlad Bălan şi Alexandru Voicu s-au adaptat spaţiului şi publicului special al locului, re-creând acea emoţie, singura prin care textul şi spectacolul pot funcţiona. Căci nu-i lesne de răspuns oricând şi oriunde la întrebarea "Ce e dragostea?", d'apoi într-o seară de vară, într-un club bucureştean…

"Trebuie totuşi să existe o constantă în universul ăsta schimbător…" – susţine Margaret, cel mai lucid personaj al piesei (posesoarea unui simţ al umorului deosebit), într-un ultim apel la raţiune. Sau într-o disperată încercare de a răspunde la o altă întrebare a textului: "Am trăit ce se cheamă viaţă… pentru ce?" Departe de a fi o "iluzie", "Dragostea e lucru simplu. Accesibil însă doar câtorva." – pare a fi răspunsul lui Vîrîpaev. - Maria Zărnescu, yorick.ro

Durata: 1h 30
Preț: 30 lei

REZERVĂRI:
Tel: 021 31 61 682 / 0736 414 244 L - D 12:00 - 19:00
Email: rezervari@godotcafeteatru.ro L - V 12:00 - 19:00
Acum poți rezerva locuri la spectacole 
și prin
Aplicația Godot Cafe-Teatru
Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

"DURERI FANTOMA" de VASILI SIGAREV

Teatrul de Arta, București

FNTI

Regia: Bogdan Budes

Cu: Rares Andrici, George Constantinescu, Mihaela Popa

Actiunea spectacolului Dureri Fantomă se petrece la periferia unui oras, într-un depou de tramvaie în care planează constant promiscuitatea si lipsa sensibilitătii umane. În această atmosferă se consumă drama unei femei bântuită de propriul trecut. Un depou, doi paznici tineri si sufletul Olgăi în rememorarea obsesivă a unei povesti pe care nu vrea să o piardă.Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Durata: 1h 20
Preț: 30 lei

Teatrul de Arta Bucuresti: 0737.904.932 sau rezervari@teatruldearta.ro

"FERMA" Adaptare după romanul lui George Orwell, FERMA ANIMALELO

AUĂLEU, Timișoara

FNTI

Regia: Ovidiu MIhăiță

Distribuția:
Marian Pîrvulescu, Ioan Codrea, Andrei Racolța, Cari Tibor / Cristian Popescu, Christine Cizmaș, Ovidiu Mihăiță

Christine Cizmas, Ioan Codrea, Marian Pîrvulescu, Cari Tibor/Cristian Popescu, Andrei Racolța și Ovidiu Mihaiță își cer scuze în fața porcilor, a vacilor, a cailor, a oilor, a măgarilor, a câinilor precum și in fața tuturor celorlate vietuițoare și dobitoace, fiindcă trebuie să se folosească de imaginea lor pentru a spune această poveste omenească. Vă rugăm să înțelegeți că unele dobitoace din regnul uman, nu ar putea accepta o asemenea poveste și s-ar supăra, ne-ar bate, ne-ar amenda sau cine știe ce altă grozăvie, așa că, vă rugăm să ne înțelegeți, nu e vorba de voi, e vorba de noi și cu toate că am trecut din totalitarism în democrație prin sângele unei revoluții, încă suntem nevoiți să umblăm cu măști.

Durata: 1h 20
Preț: 30 lei

Pentru rezervări sau informații: unteatru@gmail.com
sau sms la mnumărul 0721268516 (nume,data,spectacol, numar de locuri)
Veti primi confirmare pe mail respectiv pe telefon.

Mulțumim!

"Jurnalul lui Adam şi al Evei" de Mark Twain

Godot Cafe-Teatru

FNTI

Regia: Eugen Gyemant

Cu: Dana Rogoz și Dan Rădulescu

Spectacol realizat cu sprijinul: Veronica Zaharia (Costume), Zoom Decor (Realizare decor), Bogdan Gyemant (Concept decor), Cătălin Ciobanu (Grafică), Grace Couture Cakes (Fructul interzis) și Cosmin Băraru (Foto Afiș)

"La Godot Café-Teatru, textele lui Mark Twain sunt dramatizate într-un dublu jurnal de către regizorul Eugen Gyemant, cu umoru-i caracteristic, sprijinit în demersul său de actorii Dana Rogoz şi Dan Rădulescu. Povestea ne poartă de la Geneză până la moartea Evei, alternând consideraţiile celor doi "părinţi ai omenirii", care se construiesc astfel ca personaje. În vârstă de numai o zi pe această lume, Eva deja filosofează: se simte "un experiment". Dar se va dovedi o iubitoare de frumuseţe şi dragoste, chiar dacă se va îndrăgosti de Adam: "Dac-ar fi urât, eu tot l-aş iubi." Prezentat iniţial ca un misogin in nuce, ce se întreabă "La ce-o fi bună şi creatura asta cu păr lung?", Adam va sfârşi prin a se îndrăgosti, la rândul său, de Eva. Inexplicabile sunt motivele iubirii. Procesul va fi însă pigmentat de explorarea lumii din jur, descoperirea ei, punctele de vedere diferite şi, mai ales, enervantul obicei al Evei de a denumi toate lucrurile. Căci "la început a fost Cuvântul", nu-i aşa?!" (Maria Zărnescu, yorick.ro)

Durata: 1h 30
Preț: 30 lei

REZERVĂRI:
Tel: 021 31 61 682 / 0736 414 244 L - D 12:00 - 19:00
Email: rezervari@godotcafeteatru.ro L - V 12:00 - 19:00
Acum poți rezerva locuri la spectacole 
și prin
Aplicația Godot Cafe-Teatru
Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

"The Sunset Limited" de Cormac McCarthy/a>

FNTI

Regia: Andrei și Andreea Grosu

Cu: Șerban Pavlu, Richard Bovnoczki

Traducerea: Ioana Pelehatăi

Scenografia: Vladimir Turturica

Proiect finanțat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, în cadrul Programului cultural "Ești București 2015"

"The Sunset Limited e o întâlnire. O întâlnire autentică . Plină de bucurie. E felul nostru de a ne deschide. E o poveste despre fragilitate și îndrăzneală. E despre tine. Și despre noi. Netrucat. E despre cele mai întunecate gânduri și despre cele mai gingașe încercări. E despre iubire sau despre absenșa ei. E despre prietenie. E despre Dumnezeu.Sau nu. E toate astea și despre nimic din toate astea. Probabil e unul dintre cele mai intime spectacole care și se pot întâmpla. Atât de personal că și se face frică. Sau nu. Sau dor. E despre doi oameni care au nevoie. Atât. Acesta nu este o prezentare a spectacolului. E puțin mai mult. E o confesiune. Curajoasă."

Preț: 30 lei

Pentru rezervări sau informații: unteatru@gmail.com
sau sms la mnumărul 0721268516 (nume,data,spectacol, numar de locuri)
Veti primi confirmare pe mail respectiv pe telefon.

"Zero" de Botos Bálint

Váróterem Projekt, Cluj Napoca

FNTI

"Zero" de Botos Bálint(pe baza textelor lui David Foster Wallace, William S. Burroughs si Allan Ginsberg)

Regia: Botos Bálint

Cu: Csepei Zsolt
    Imecs-Magdó Levente
    Rácz Endre
    Sebők Maya
    Vass Zsuzsanna
    Imecs Tamás
    Sipos Krisztina

Scenografia: Kupás Anna

Muzica: Lugosi BélaTribute Band

"Aș putea să muncesc opt ore ca un sclav, dar nu. Pe naiba. Eu sunt liber. M-am blocat ca un căcat, asta-i adevărat. De fapt sunt paralizat din cauza groazei, dar cine a zis că libertatea e un lucru ușor?"

"Nu marfa o vinzi clientului, ci clientul mărfii."

Când sarcina zilnică de a ne avânta spre zidul de sticlă nu mai poate fi îndeplinită, când totul e într-o ordine insuportabilă, când nu ne putem trezi din coșmaruri, atunci ne vom prăji precum cartofii în spuză.

Zero este inscripția funerară a unui artist anonim, a unui oarecare, scrisă cu un pistol de vopsea.

Durata: 1h 40
Preț: 30 lei

REZERVĂRI:
Tel: 021 31 61 682 / 0736 414 244 L - D 12:00 - 19:00
Email: rezervari@godotcafeteatru.ro L - V 12:00 - 19:00
Acum poți rezerva locuri la spectacole 
și prin
Aplicația Godot Cafe-Teatru
Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

"CLINICA SINUCIGAȘILOR" de Gabriela Mihalache

Teatrul În Culise, București

FNTI

Regia: Cristian Bajora

Cu: Maria Popovici, Alex Vlad, Paul Alexandru, Grațiela Popa, Ștefan Nistor, Alexandru Banciu, Andreea Stafie

Cine-ar fi crezut că sinuciderea poate fi motiv de comedie? Clinica Sinucigasilor este locul care iti garanteaza ca vei scapa de toate nelinistile, problemele si angoasele existentiale prin plecarea spre o lume mai buna. In sala de asteptare a clinicii se reunesc patru personaje savuroase, care ajung sa vorbeasca despre iubire si absolut, limite interioare, cautarea fericirii si nevoia de a fi apreciat. Astfel se naște această comedie senzatională a actualitatii, un teatru al sperantei care scoate in evidenta faptul ca oricat de insignifianta si ratata ar fi viata cuiva, aceasta merita traită pană la capat! In ciuda titlului dur, Clinica Sinucigasilor este un spectacol vesel care stoarce din spectatorii săi sperante, ganduri pozitive si bună dispozitie. Pana la urma... nu e dracul chiar atat de negru!

Rezervari spectacole si evenimente: 0727.795.380

Durata: 1h 40
Preț: 30 lei

"Colonelul si Pasarile" de Hristo Boytchev

Teatrul Coquette, București

FNTI

Regia: Ingrid Bonta

Distribuția: Pavel Barsan, Ruxandra Balasu, Celina Nitu, Gabriela Nita si Veronica Ungureanu

Scenografia: Daniel Divrician

In curtea unui azil de nebuni se rataceste un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacientii sa interpreteze totul ca pe un tainic semn militar si sa se inroleze in propria lor armata. Un fel de "M.A.S.H" cu accente balcanice. O comedie despre relativitatea realității și a normalului. Până la urmă societatea este un joc cu reguli fixe, nebunul este cel care se supune sau cel care își face propriile reguli? .

Durata: 1h 45
Preț: 30 lei

Rezervari: rezervari@teatrulcoquette.ro
Tel: 0754990017
zilnic intre 11 - 19

"RADIKAL" de Sever Bârzan

Teatrul LUNI de la Green Hours, Bucuresti

FNTI

Regia: Dora Bârzan

Cu: Olivia Niță
Iulia Verdeș
Ștefan Huluba
Bogdan Costea
Edi Cârlan
Mihai Munteniță / Sever Bârzan

RADIKAL: un grup. O cauză. Un ideal.O comedie amară despre clişee, prejudecăţi, teribilism şi iraţionalitate. Pornind de la citatul lui Friedrich Nietzsche: "Extremismul este unica formă de voinţă a celor slabi şi nehotărâţi" RADIKAL este un spectacol ce militează împotriva extremismului de orice fel.

Rezervari:
teatru@greenhours.ro
+ 40 788 452 485 (L-V: 11:00-18:00)

Durata: 1h
Preț: 30 lei

"CASA DIN COPAC"

Auăleu Teatru, București

FNTI

Armand Iftode
poetul, un comisar

Andreea Wolfer
țăranca

Christine Cizmaș
proprietăreasa, un comisar, crainica radio, vânzătoarea bătrână, un spectator întârziat, un critic literar, angajatoarea, curatorul din muzeu, o fată pe plajă, rusoaica, epilogul

Ioan Codrea
taximetristul, poștașul, cioara, un milițian, un crainic radio, un preot, un comisar, un gunoier, un copil, angajatorul, Dalai-Lama, un taliban

Marian Pîrvulescu
administratorul, sperietoarea de ciori, femeia de servici, un gropar, un crâsnic, un țigan, un copil, mătușa, un înger, un cosmonaut

Ovidiu Mihăiță
textul, înscenarea, luminile, sunetele

Radu Popovici
grafica

Gabriel Amza
foto

Livada de visini a lui A.P. Cehov a devenitusor, pe nesimtite, Livada noastra de visini.Am cautat­o in toate felurile, am descusut­o la toate incheieturile, ne­am petrecut mult timp incercand sa ii aflam adevarul. Am inteles ca adevarul despre ea era adevarul nostru: ne-am dorit sa spunem lumii despre dragoste. Si despre familie. Iar Livada de visini avea tot vocabularul necesar acestui drum. Nu e un spectacol despre o poveste ruseasca. E despre noi. Toti. Sau unul cate unul. E un gand pentru care 15 oameni si­au pus sufletul gaj. La 5 ani de Teatrul Unteatru, impreuna cu echipa teatrului, am indraznit sa vorbim despre familie. Pentru ca asa am simtit. strălucitoare, o privire amuzată asupra unui cuplu care vrea să o ia de la capăt.

Durata: 2h (fără păuză)

Pentru rezervări sau informații: unteatru@gmail.com
sau sms la mnumărul 0721268516 (nume,data,spectacol, numar de locuri)
Veti primi confirmare pe mail respectiv pe telefon.

Mulțumim!

"Closer" de Patrick Marber

Artscape, Baia Mare

FNTI

Regia: Gelu Badea

Distribuția: Alexandra Vanci, Andrei Dinu, Dragos Calin, Ionela Nedelea

Scenografia: Gelu Badea

Costume: Istvan Tuckach

Artscape a apărut din dorinţa de a crea un spaţiu nou teatral în Baia Mare dar şi pentru a putea promova spectacole noi, interesante, cu actori din Teatrul Municipal cât şi din teatrele din ţară. Suntem un teatru tânăr şi dorim să promovăm tinerii dar şi să le aducem ca parteneri actori şi regizori cu experienţă vastă care să îmbogăţească producţiile teatrale şi universul cultural băimărean. Dorim că întreg mediul artistic băimărean să aibă uşa deschisă pentru a se putea manifesta. Deoarece capacitatea teatrului e mică, 70 locuri, sperăm să reuşim să creem o atmosfera intimă şi bogată calitativ. De asemenea stagiunea rămâne deschisă pe timpul verii, prin urmare băimărenii care vor să vadă spectacole să aibă şi unde. Ne dorim să atragem oameni cât mai interesanţi şi proiecte cât mai îndrăzneţe pentru voi. Dorinţa noastră este de a oferi expunere şi promovare artiştilor emergenţi, fapt pentru care încurajăm tinerii artişti să ne contacteze şi să ne prezinte proiectele lor în vederea organizării unui eveniment. Artscape va găzdui expoziţii de pictură, gracă şi fotograe, lansări de lm, lansări de carte, concerte si workshop-uri.

Durata: 75 min
Preț: 30 lei

Teatrul de Arta Bucuresti: 0737.904.932 sau rezervari@teatruldearta.ro

"Săru-mâna, decât mă plimbam" de Mihaela Mihai

Trupa ArtEmotion, Oradea

FNTI

Regia: Sebastian Lupu

Distribuția: Margota-Mirela Niță-Lupu
    Toni- Sebastian Lupu

Scenografia: Sebastian Lupu

Durata: 65 min
Preț: 30 lei

REZERVĂRI:
Tel: 021 31 61 682 / 0736 414 244 L - D 12:00 - 19:00
Email: rezervari@godotcafeteatru.ro L - V 12:00 - 19:00
Acum poți rezerva locuri la spectacole 
și prin
Aplicația Godot Cafe-Teatru
Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.